Τρόποι πληρωμής

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, σας δίνει τις παρακάτω επιλογές για την εξόφληση της παραγγελίας σας :

Για ποσά άνω των 501 ευρώ , η πληρωμή θα πρέπει να γίνεται μόνο μέσω τράπεζας.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μετά την κατάθεση, παρακαλούμε επικοινωνείστε μαζί μας με e-mail στο tigas@tigas.gr , στέλνοντας την απόδειξη κατάθεσης και αναγράφοντας την παραγγελίας και το όνομά σας.

ALPHA BANK : GR35 0140 6190 6190 0200 2001 690 ( ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΩΡΑΙΑ)

Πιστωτική / Χρεωστική / Prepaid κάρτα

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της tigas.gr δεκτές γίνονται οι Visa, Mastercard πιστωτικές  κάρτες, οι Visa, Mastercard χρεωστικές κάρτες και οι Visa, Mastercard προπληρωμένες κάρτες. Στο φυσικό κατάστημα γίνονται δεκτές εκτός από τις παραπάνω επιπλέον οι AMEX & Dinners.

Η tigas.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να πραγματοποιούνται οι συναλλαγές σας με την μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες που σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των πελατών μας, διασφαλίζονται ως απόρρητες και προστατεύονται μέσω online συστήματος ασφαλείας για εμπορικές συναλλαγές

Πληρωμή μέσω Paypal

H tigas.gr σας δίνει την δυνατότητα να εξοφλήσετε τις παραγγελίες σας με PayPal, εφόσον διαθέτετε έγκυρο λογαριασμό στο https://paypal.com

Παρακαλώ διαβάστε την πολιτική απορρήτου του PayPal για περισσότερες πληροφορίες.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι διαθεσιμότητες των προϊόντων που υπάρχουν στο site μας μεταβάλλονται διαρκώς , και ενδέχεται να μην είναι πάντοτε απόλυτα ακριβής. Για τον παραπάνω λόγο και προς αποφυγή παρεξηγήσεων , παρακαλούμε να επικοινωνείτε πάντοτε μαζί μας πριν την κατάθεση οποιουδήποτε ποσού.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΣΑΜΑΔΟΥ 37, 26222, ΠΑΤΡΑ
Τηλ: 2610 330 005
email: tigas@tigas.gr

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ