Μικροφωνικές εγκαταστάσεις Ιερών Ναών

https://tigasartsound.blogspot.com

Η μικροφωνική εγκατάσταση ενός ναού χρειάζεται προσεκτική εξέταση για να αντιμετωπιστεί η απαιτητική ακουστική που συναντάται συχνά σε αυτούς τους μεγάλους χώρους, είτε πρόκειται για Εκκλησία, μοναστήρι κλπ

Η εταιρεία ΤΙΓΚΑΣ δραστηριοποιείται στον τομέα των μεγαφωνικών και μικροφωνικών  εγκαταστάσεων Ιερών Ναών από το 1978, έχοντας στο ενεργητικό της πλήθος εγκαταστάσεων.
Η πολύχρονη εμπειρία, η διαρκής ενημέρωση  και η άριστη τεχνογνωσία, μας  δίνει τη δυνατότητα να  προσφέρουμε σε ανταγωνιστικές τιμές ασυναγώνιστης ποιότητας ολοκληρωμένες λύσεις  εκκλησιαστικού ήχου. Η επιστημονική τεχνική μελέτη, η επιμελημένη εγκατάσταση, ο τεχνικός έλεγχος, η ρύθμιση και το service, εξειδικεύουν τις υπηρεσίες μας στις  εκκλησιαστικές μικροφωνικές εγκαταστάσεις.

Το τεχνικό μας τμήμα μπορεί να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε εξ αρχής την μικροφωνική εγκατάσταση του ναού σας , να βελτίωση ή και να συντήρηση την υπάρχουσα εγκατάσταση – καλέστε μας στο 2610 330005 ή στείλτε μας email στο tigas@tigas.gr για συμβουλές.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΣΑΜΑΔΟΥ 37, 26222, ΠΑΤΡΑ
Τηλ: 2610 330 005
email: tigas@tigas.gr

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ