Τρόποι Αποστολής και Όροι

  1. Παραλαβή από το κατάστημα
  2. Αποστολή με μεταφορική
  3. Αποστολή με courier
  4. Αποστολή με ΕΛΤΑ

Με την αποστολή της παραγγελίας σας λαμβάνεται email με τα στοιχεία της αποστολής και τον αριθμό φορτωτικής.

Οι διανομές των μεγάλων σε όγκο παραγγελίες γίνονται :

με πρακτορείο μεταφορών. Ο χρόνος και ο χώρος παράδοσης της παραγγελίας σας εξαρτάται από το εκάστοτε πρακτορείο από 24 ώρες έως 2-4 εργάσιμες ημέρες.

Όταν το δέμα σας αποστέλλεται με courier ή ΕΛΤΑ , μπορείτε να πληκτρολογείται τον αριθμό voucher στο πεδίο “Αναζήτηση Αποστολής” στην ιστοσελίδα της εταιρείας Γενική Ταχυδρομική http://www.taxydromiki.gr ή http://www.elta.gr και να δείτε αναλυτικά την εξέλιξη της παραγγελίας σας.

Δυσπρόσιτες περιοχές: Οι μεγάλες και ογκώδεις παραγγελίες – άνω των 8 κιλών – θα αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας και θα φυλάσσονται στην πλησιέστερη αποθήκη της μεταφορικής εταιρείας , από όπου και θα παραλαμβάνονται από τον πελάτη.

Το κόστος των μεταφορικών για αποστολές που αφορούν επείγουσες – βιαστικές παραγγελίες γίνεται κατόπιν συνεννοήσεως με τον πελάτη.

Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας ( π.χ κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατή η παράδοση των προϊόντων εντός του προκαθορισμένου χρόνου, θα ενημερώσουμε τον ενδιαφερόμενο μέσω email ή τηλεφωνικώς προκειμένου να του γνωστοποιήσουμε αν επιθυμεί , δεδομένου των συνθηκών , την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΣΑΜΑΔΟΥ 37, 26222, ΠΑΤΡΑ
Τηλ: 2610 330 005
email: tigas@tigas.gr

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ